2021. december 31., péntek

Elmúlt,ami volt! Jön amiről még nem tudom milyen lesz!

Ez is Covid éve volt az orvoshoz járás éve. Itt egy kis baj ott egy nagyobb probléma. De élni kell az öregség nyavalyái szaporodnak. Amikor az orvoshoz megyünk 70 év környékén akkor ez mondhatni természetes.

Együtt kell élni vele mondja a doki. De azért voltak apró örömök és az kell, mert nehéz lenne ezt többnyire bezárt világban elviselni.

Az elkövetkező évről jobb is, hogy nem tudok semmit. Csak sejtéseim vannak, hogy mennyi rossz és jó lesz benne….

Csak reménykedni lehet, hogy több lesz a pozitívum. És egészségben tudom átvészelni, mert ez legfontosabb.

Felejtsünk a rosszat és merítsünk a jó és szép dolgokból, ami ez évben ért minket!

Boldog újévet, jó egészséget, gazdagságot kívánunk mindenkinek!   

2021. december 27., hétfő

Fura egy világ!

 Már lassan a saját gondolatait sem meri elmondani. Mivel biztos találnak benne egy szót, amit ellene tudnak fordítani. Miért nincs tisztelet egy másik ember elképzelései, gondolatai iránt? Vagy jobban érezzük magunkat, ha belerúghatunk a másikba. Most nem akarok a múlttal előjönni, de azért nagyot fordult a világ. Talán hibás a kommunikáció fejlődése is? Ma már arctalanul is belerúghatunk a másik emberbe! Sőt ez a divat! Miért is ne amikor párbaj nélkül megúszhatjuk az egészet! Életbe maradhatunk és tovább mocskolhatjuk embertársainkat!

 Szomorú, de nagyon szomorú ez az egész!


2021. december 20., hétfő

Gondolatok egy-két percben!

 

Gondolatok egy-két percben!

Közeledik a kereszténység legszebb ünnepe a Karácsony! Várjuk a kis Jézus születését! Szomorú, hogy a karácsony mostanában hó mentes, pedig úgy lenne az igazi. Szép napos idő van napok óta és pluszban vagyunk, napközben 3-5 fok van.

Vissza emlékszem gyerekkoromban ilyenkor dérékig érő hó volt. De hát mit tudunk csinálni sajnos klímajelentősen megváltozott.

De azért mindenkinek  Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

2021. december 18., szombat

Szenzációs véget ért William Borland és Bradley Brooks meccse a dartsvilágbajnokság

 


Szenzációs véget ért William Borland és Bradley Brooks meccse a dartsvilágbajnokság 1. fordulójában. A 25 éves skót Borland egy szó szerint végletekig kiélezett meccsen 2:2-es szettállás és 2–2-es legállás után a döntő játékban dobott kilencnyilas kiszállót, és nyerte meg a meccset. Íme, a nem mindennapi bravúr!

https://twitter.com/i/status/1471957843544735751

...